#Deneme {float:left;width:475px;height: 200px;background: #fff;}
Son Yazılar
Yükleniyor...

Sevgililer Günü | Sevgiliye Hediye

Değerli kişisel gelişim misafirleri. Malum 14 Şubat Sevgililer Günü iyice taklaştı :) Herkezde bir hediye telaşıda başladı doğal olarak. Sevgililer günü hediyesi değerli olmalı. Aslında sevgilinize alabileceğiniz en değerli hediye zamandır. Ne demek istiyorum detaylandıralım;

Zamandan kasıtım üzerinde düşünce olan, zaman olan ve emek olan şeylerden bahsediyorum. Mesela bir video hazırlayın ikinize dair bir video tabi basit sıradan resimlerinizden oluşan bir slayttan bahsetmiyorum :) Çıkın caddeye 3-5 kişinin sevgilinizi tarif eden "aaa bunu sen nerden biliyosun" dedirticek onu ne kadar çok iyi tanıdığınızı belirten kısa kısa cümleler kurdurun. Videonun sonunda birde ona sizin yazdığınız bir şiir okursanız tadından yenmez :)
 Arkadaşlar dediğim gibi onun için zaman ayırdığınız bir hediye bir pırlantadan daha değerlidir. Sevgiliye hediye almak değil, sevgiliye hediye yapmak olmalı düşüncelerimiz. İnsanlar değerli olduğunu hissetmeyi severler bu hem erkek içn geçerli hemde bayan için geçerlidir. İnsanız değerliyiz o zaman bunu hissedelim. Sevgilinize neden onu tercih ettiğini kanıtlayın. Sevmek ve sevilmek güzeldir. Sevgililer günü süprizleri de özel olmalıdır.
Bu Yazıyı Beğen-Paylaş :

0 Comments:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Son Editör Yazıları

 
Sponsor Linkleri : Kendini Geliştir | Bedava İngilizce | Bedava İngilizce
Copyright © 2013. Kişisel Gelişim - All Rights Reserved
Hazırlayan Kendini Geliştir Ekibi By Kendini Geliştir Güncel Blog
Proudly powered by Blogger