#Deneme {float:left;width:475px;height: 200px;background: #fff;}
Son Yazılar
Yükleniyor...

Kisisel Gelisim Yolları

Öncelikle kendini geliştirmeniz sizi özgüven sahibi yapacaktır. Bunun da dışında konuşmanız gelişecektir. En önemliside hertürlü ortamda söz sahibi olabileceğinizi fark edeceksiniz.

Daha önce bu konuya aslında değinmiştim. Fakat bu konuyu aslında tek bir metinde tutup sizi sıkmak istemedim. Bu yüzden arkadaşlar buradan isterseniz diğer konuyu da inceleyebilirsiniz. Değerli arkadaşlar, sitemizde bir çok hikayeler verilmiştir. Bu hikayeleri okuyarak beyninizin daha fazla çalışmasını sağlayabilirsiniz ve unutmayın ki bu hikayeler sizlere çok fazla şey katacaktır. Örnek vermek gerekirse eğer;
Arkadaşlarınızda sohbet ediyorsunuz konu sudan açıldı ve suyun ne kadar bulunmaz bir nimet olduğu konusunda istişare ediyorsunuz. Siz düşüncelerinizi anlattınız ve aklınıza buradan okuduğunuz bir hikaye geldi bu hikayeyi anlattığınızda konuşmanızı mükemmel bir şekilde bağlamış olursunuz. Buda hem arkadaşlarınız arasında sizin sözünüzün değerli olduğu hissini verecek hemde sizi gelişimine mükemmel bir katkı sağlayacaktır. Bizler bloğumuzda bu hikayeleri bu sebepten dolayı yayınlıyoruz. Son söz olarak okumaya herzaman yer veriniz.
Bu Yazıyı Beğen-Paylaş :

0 Comments:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Son Editör Yazıları

 
Sponsor Linkleri : Kendini Geliştir | Bedava İngilizce | Bedava İngilizce
Copyright © 2013. Kişisel Gelişim - All Rights Reserved
Hazırlayan Kendini Geliştir Ekibi By Kendini Geliştir Güncel Blog
Proudly powered by Blogger